Efficiënt horeca terras

Sinds een tijdje ben ik mijn eigen zaak begonnen en het zijn heel spannende tijden. Ik ben zelf erg blij in de winter te zijn begonnen, want dan zijn de omstandigheden tenminste nog rustig en val ik er niet gelijk midden in. Toch heb ik hoge verwachtingen voor de aanstaande lente, want mijn tent begint nu zelfs al aardig te lopen en daarom kan ik wel aardig wat verwachten straks, ik denk wel dat we een behoorlijke drukte kunnen verwachten. Maar op het moment kan ik alles tenminste nog op een relatief gemakje voorbereiden. Een van de dingen waar ik nu vast mee bezig ben gegaan is de aanschaf van het terrasscherm, iets wat nog moest gebeuren. Voor nu is het al heel fijn een horeca terras te hebben natuurlijk, maar straks in de lente en zomer is het al helemaal onontbeerlijk. Ik heb ervoor gekozen momenteel het hele horeca terras nog niet eens op te zetten, alleen enkele tafeltjes en stoelen dichtbij de zaak, niet over de gehele ruimte die ik heb, die heb ik nu in de winter ook nog niet eens helemaal nodig gehad namelijk. Het kost alleen maar tijd met opzetten en bijhouden en ik ben het liefst zo efficiënt mogelijk!